søndag 15. mars 2009

Bursdagskort

Kortet er til min svoger. Har prøvd å vise litt av han. Vært inne på nettsiden i rederiet, hvor han var megler. Bakgrunnsarket er skipene de har, med navn, kapasitet, osv. Svertet med distress. Matrosen er fra det nye utklippsarket til Minnehjørnet, design Gudrun Loennecken fra 3ndypapir, svertet litt med distress. Varme gratulasjoner fra Stempelglede "Gratulerer". Stempel -kart-, husker jeg ikke. Splittbinders Tim Holtz. Fant et gammelt bilde på nettet. På blomsten synes logoen til rederiet, som er stanset ut med retroblomst punch. Bakgrunnsarkene er gjenbruk - en forretningskonvolutt som er svertet med distress. Ha en fin søndag.

tirsdag 10. mars 2009

Bursdagskort

Min mamma fyller år, laget dette konvoluttkortet til henne. Brukt papir fra Kaiser kraft "Cafe Culture" sydd på papirblonde fra K&Company, som jeg har svertet, bling og blomster fra prima, stempel fra Papirloftet. Sydd søm rundt. Baksiden av kortet. Ha en fin kveld.

mandag 9. mars 2009

Påskekort

Lenge siden sist. Var på Ski-treffet i helgen og lysten til å lage kort kom tilbake. Fikk mye inspirasjon og traff mange hyggelige damer/jenter. Her har jeg laget et påskekort som skal sendes til Tyskland og fler skal det bli. Tusen takk for hyggelige kommentarer. Her har jeg brukt Provo Craft arkene som lå i posen vi fikk. Primablomster, bling ukjent, bånd husker jeg ikke, halvperler og brads fra Kort og Godt.Stempelet "James" er fra Motivet. Inne i kortet. Ønsker alle en fin kveld.